Wie ik denk dat ik ben is een door mijn eigen denken gemaakte constructie.
Ik heb de keuze mijn denken ieder moment te veranderen.  
- Diederik Wolsak -

    

Introductiedag Leergang

Je hebt al langere tijd Choose Again geïntegreerd in je leven en vanuit een natuurlijk stroom voel je je aangetrokken tot de opleiding Leergang het Zes Stappenproces. Een zes maanden lang verdiepend en transformerend traject waarin je je eigen gemaakte denkconstructie dusdanig leert kennen én loslaten, zodat je als Choose Again facilitator Cirkels en Coaching met het Zes Stappenproces kunt geven. 

 

Hoe kan je aan de Leergang Zes Stappenproces deelnemen

Als je coach/therapeutische ervaring hebt en kunt werken met groepen, het Zes Stappenproces geruime tijd hebt ervaren in Choose Again Cirkels /Dagworkshops (minimaal 10 gevolgd) en vervolgens minstens éen Choose Again Weekworkshop hebt gevolgd, zodat je dit transformatieproces goed kent en moeiteloos kunt toepassen met jezelf, dan ben je van harte uitgenodigd met ons contact op te nemen voor aanmelding voor de Introductiedag. (Zie ook de voorwaarden op de pagina Leergang Zes Stappenproces).


Introductiedag

Voorafgaand aan deelname aan de opleiding is er een persoonlijk (gratis en eventueel online) intakegesprek en éen (verplichte) introductiedag, waarin je meer informatie krijgt over deze Leergang, de inhoud, de methodiek, certificering tot Choose Again Nederland Cirkel Facilitator. Op de introductiedag is er tevens gelegenheid aan eigen issues te werken. Je vertelt je motivatie en je leerdoelen, wij vertellen over doelen, competenties en welke mate van bekwaamheid je kunt bereiken in deze Leergang. In een afsluitend gesprek bespreken we of je wel of niet wordt toegelaten.

 

Introductiedag (aanmelden al mogelijk)

Vrijdag 21 oktober

Locatie: Zutphen

Tijd: 10.00 - 17.00

Kosten: 95,00 inclusief lunch

Maximaal: 6 deelnemers

Begeleiding: Patricia Gorter, Jurriaan Rogaar, Saskia Teppema, Peter Winteraeken


Als je denkt dat je aan de Leergang 2022-23 wilt deelnemen en hiervoor de introductiedag wilt volgen, stuur ons dan een email zodat we contact met je kunnen opnemen.

Meer informatie: chooseagainnederland@gmail.com

Of bel met Patricia Gorter: 0625058605