Weekendworkshops 

 

Vier Weekends in Twente.

In 2023:

Vrijdag 17 t/m zondag 19 februari

Vrijdag 12 t/m zondag 14 mei

Vrijdag 29 sept t/m zondag 1 oktober

Vrijdag 8 t/m zondag 10 december

Ieder jaar worden er vier Weekendworkshops aangeboden in Twente. Deze zijn los te volgen of als onderdeel van het Jaarprogramma Choose Again.

In deze Weekends ga je een innerlijk transformatieproces met jezelf aan, omdat je terugkerende belemmerende gevoelens, overtuigingen en patronen wilt veranderen. Je bent bereid deze verandering van binnenuit te laten plaatsvinden en niet meer de verantwoordelijkheid hiervoor in de buitenwereld te leggen. Het doel van dit proces is jezelf te bevrijden van dat wat je gelooft dat je nog 'gevangen' houdt. Met de ervaring van het Choose Again Zes Stappenproces herinner je weer wie je werkelijk bent, wat een ongekende vrijheid kan teweegbrengen. Weet dat jij Zelf deze keus kunt maken, keer op keer!

In deze weekends verblijf je midden in de natuur, en zorgen wij voor een warme en voedende verzorging. 

 

Het Jaarprogramma Choose Again  bestaat uit deze vier weekends samen, plus vier keer een Dagworkshop, die tussen de weekends in te volgen is (eigen keuze data). Het is een persoonlijk ontwikkelingsjaar waarbij je je committeert een jaar lang in een 'op maat' traject met jezelf op reis te gaan, precies vanaf het punt waar je bent. En je hoeft dit niet alleen te doen, je wandelt samen met elkaar een eindje op weg. Het Choose Again Zes Stappenproces is als 'tool' de rode draad in je innerlijke transformatieproces. (Zie pagina Jaarprogramma en  Dagworkshop voor meer info).

 

Programma onderdelen Weekend

  • Cirkels met het Zes Stappenproces
  • Verdiepend ademwerk & Lichaamswerk
  • Yoga
  • Meditaties
  • Stilte wandelingen
  • Optioneel: dagboek bijhouden (schrijven, tekenen, filmen)
  • Dankbaarheid, Stilte

Voor meer specifieke informatie over het Jaarprogramma kan je het beste even per email contact opnemen en de brochure aanvragen met het volledige programma: patriciagorter@gmail.com

 

Accommodatie Weekend
Op het familielandgoed Baasdam in Tubbergen (Twente), staat de landelijke en sfeervolle “de Nieuwe Hoeve” geheel tot onze beschikking, prachtig privé gelegen tussen bos en landerijen. Het huis bied voldoende ruimte en is praktisch, comfortabel en huiselijk ingericht.  De gedeelde slaapkamers zijn of alleen voor mannen of alleen voor vrouwen. Geef tijdig aan als je alleen wilt slapen. Zie www.baasdam.nl

 

Maximaal: 10 deelnemers

Tijd: aankomst vrijdag 15.00 uur, vertrek zondag tussen 16 en 17 uur.

Investering per weekend: € 575,00, inclusief overnachting, alle vegetarische/biologische maaltijden en versnaperingen en het studiemateriaal. 

Investering Jaarprogramma :
vier Weekends totaal € 2070 (i.p.v. 2300)
+ vier Dagworkshops totaal €480,00 (i.p.v. 540)
Totaal investering Jaarprogramma: € 2550,00 ( incl btw)

Begeleiding: Patricia Gorter en assistenten

 

Aanmelden en informatie:

www.patriciagorter.nl

patriciagorter@gmail.com


Zie annuleringsvoorwaarden geldig per boeking 
www.patriciagorter.nl/contact