Weekendworkshops 

 

Vier Weekends, in de winter, lente, zomer en herfst van 2022 in Twente.

 

Dit jaar worden er vier Weekendworkshops in Tubbergen aangeboden. Je kunt deze los volgen of vier keer als onderdeel van het Jaarprogramma 2022.

In deze Weekends ga je een innerlijk transformatieproces met jezelf aan, omdat je terugkerende belemmerende gevoelens, overtuigingen en patronen wilt veranderen. Je bent bereid deze verandering van binnenuit te laten plaatsvinden en niet meer de verantwoordelijkheid hiervoor in de buitenwereld te leggen. Het doel van dit proces is jezelf te bevrijden van dat wat je gelooft dat je nog 'gevangen' houdt. Met de ervaring van het Choose Again Zes Stappenproces herinner je weer wie je werkelijk bent, wat een ongekende vrijheid kan teweegbrengen. Weet dat jij Zelf deze keus kunt maken, keer op keer!

Het Jaarprogramma I AM FREE  bestaat uit deze vier weekends samen, plus vier keer de dagworkshop 'I am Light' (Zie Dagworkshops). Het is een persoonlijk ontwikkelingsjaar waarbij je je committeert een jaar lang in een 'op maat' traject met jezelf op reis te gaan, precies vanaf het punt waar je bent. En je hoeft dit niet alleen te doen, je wandelt samen met elkaar een eindje op weg. Het Choose Again Zes Stappenproces is als 'tool' de rode draad in je innerlijke transformatieproces.
 In deze weekends kan je je ook even weg van de wereld wanen, helemaal voor jezelf besteden, midden in de natuur, met een warme en voedende verzorging. 

 

Programma onderdelen

 • Cirkels met het Zes Stappenproces
 • Verdiepend ademwerk & Lichaamswerk
 • Yoga
 • Meditaties
 • Stilte wandelingen
 • Optioneel: dagboek bijhouden (schrijven, tekenen, filmen)
 • Dankbaarheid, Stilte

Voor meer specifieke informatie over het Jaarprogramma kan je het beste even per email contact opnemen en de brochure aanvragen met het volledige programma: patriciagorter@gmail.com

 

Accommodatie:
Op het familielandgoed Baasdam in Tubbergen (Twente), staat de landelijke en sfeervolle “de Nieuwe Hoeve” geheel tot onze beschikking, prachtig privé gelegen tussen bos en landerijen. Het huis bied voldoende ruimte en is praktisch, comfortabel en huiselijk ingericht.  De gedeelde slaapkamers zijn of alleen voor mannen of alleen voor vrouwen. Geef aan als je alleen wilt slapen. Zie www.baasdam.nl

Vrijdag 28 t/m zondag 30 januari 2022
Vrijdag 22 t/m zondag 24 april 2022
Vrijdag 2 t/m zondag 4 september 2022
Vrijdag 18 t/m zondag 20 november 2022

Tijd: aankomst vrijdag 14.00 uur - vertrek zondag 16.00 uur

Weekend September: aankomst vrijdag 10.30 - vertrek zondag 12.00 uur 

Maximaal:10 deelnemers
Investering per weekend: € 575,00, inclusief overnachting, alle vegetarische/biologische maaltijden en versnaperingen en het studiemateriaal. 

Investering Jaarprogramma 2022: vier Weekends € 2000,00 (all-in)  + vier Dagworkshops €400,00 (all-in) + algemene kosten €100,00. Totaal Jaarprogramma: € 2500,00

Begeleiding: Patricia Gorter en Arrijanne van Driel; weekend september plus Rozemarijn Rotting

 

Aanmelden en informatie:

www.patriciagorter.nl

patriciagorter@gmail.com


Zie annuleringsvoorwaarden geldig per boeking 
www.patriciagorter.nl/contact

 

Twee lange weekends in de zomer, in Noord-Brabant.

 

Wij bieden je een mooie combinatie van het Zes Stappenproces en Ademwerk dat kans biedt voor een diepgaande heling. De workshop kan een kennismaking zijn met het Choose-Again werk of een verdieping ervan. Je bent van harte welkom met of zonder ervaring met Choose Again Cirkels en ademwerk.

 

Programma onderdelen

 • Het Zes Stappenproces, in Cirkels
 • Diepgaand ademwerk
 • Lichaamswerk
 • Meditatie
 • Wandelingen

 

Accomodatie:

De Cornelishoeve is landelijk gelegen in het Brabantse landschap. Maximaal 2 personen per kamer.

www.cornelishoeve.nl

Vrijdag 19 t/m 22 augustus 2022
Vrijdag 9 t/m 12 september 2022


Tijd: start vrijdag 17.00 uur, afronding maandag 14.00 uur
Maximum aantal deelnemers : 8


Investering: € 350,00

inclusief verblijf en biologische vegetarische maaltijden


Begeleiding: 
Els Hofer

 

Informatie en aanmelden:
info@kiesopnieuw.comwww.kiesopnieuw.com